Wat is de beste lening voor u?

Denkt u eraan om binnenkort een grote aankoop te doen en daarvoor geld te lenen? Laat u dan goed informeren voordat u een beslissing neemt. Uiteraard helpen we u daar graag bij!

Een stapel geld wordt overhandigd
Nieuws
Datum: 12-08-2024

Wist u dat de ene lening de andere niet is? Dit geldt voor zowel de voorwaarden als de rentepercentages. Sommige vormen van lenen hebben een rentepercentage dat kan oplopen tot maar liefst 15%. Maar er zijn ook aanbieders die minder dan 7% rente rekenen. Het verschil kan dus enorm zijn!

Leningen combineren

Misschien heeft u meerdere leningen bij verschillende aanbieders. Bijvoorbeeld als u rood staat op uw bankrekening, uw creditcard maandelijks afbetaalt of een postorderkrediet heeft. Door uw leningen voor u te combineren, kunnen we waarschijnlijk geld voor u besparen én krijgt u meer overzicht.

Geld besparen

Het oversluiten van leningen betekent dat u bestaande leningen samenvoegt tot één nieuwe lening. Vaak kan dat tegen betere voorwaarden en een lagere rente. Ook als u maar één lening heeft, controleren we graag voor u of we die kunnen verbeteren. Zo bespaart u geld en maakt u uw financiële situatie eenvoudiger en overzichtelijker.

Wij vergelijken het voor u

Wat zijn de stappen om de beste lening voor u te vinden? Allereerst, bepaal hoeveel geld u precies nodig heeft en hoe lang u erover wilt doen om het terug te betalen. Vervolgens kunnen wij voor u verschillende aanbieders vergelijken op basis van rentes en voorwaarden. Daarbij letten we ook op eventuele verborgen kosten.

Persoonlijk advies

Bent u klaar om de volgende stap te zetten? We helpen u graag om uw doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies. Als expert begeleiden we u bij het vinden van de beste lening, het oversluiten van uw bestaande leningen en het besparen van geld. Zo zorgen we er samen voor dat u de lening vindt die het beste bij uw wensen en behoeften past.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag